Direct contact: 00 32 53 79 09 71 of E-mail: info@honeur.com
  • Dr. Peter Steidl

  Dr. Peter Steidl

  Peter woonde in Oostenrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Australië en heeft opdrachten in 20 landen op vijf continenten uitgevoerd. Peter is bekend om de vaardigheid zijn commerciële kennis met creatief denken te combineren, Peter adviseert Fortune Global 100 bedrijven, start-up's, professionele dienstverleners, nationale overheden en non-profit organisaties op de ontwikkeling en uitvoering van marketingstrategieën.

  Peter heeft een MBA en PhD van de Universiteit van Wenen en was vast staflid van de universiteit van Wenen en Adelaide, heeft er onderwezen in het MBA-programma en is Visiting Adjunct hoogleraarschap aan Curtin Universiteit in Perth.

  Hij heeft workshops en seminars gegeven en was keynote spreker op talrijke internationale en lokale conferenties, hij heeft programma's uitgevoerd met diverse agentschappen en marketing afdelingen.

  Peter's recente publicaties omvatten Neuromarketing Essentials, NMSBA 2016; Brand Vision Archetypes, met Kim Boehm, NMSBA 2016; Shopper Marketing, met Carl MacInnes, NMSBA 2016 Neuromarketing voor Dummies, met Stephen J. Genco en Andrew P. Pohlmann, Wiley, 2013; Waking the Giant. Revitalizing the Mature Brand, Wiley 2009; Survive, Exploit, Disrupt. Actie Richtlijnen voor Marketing in een recessie, Wiley 2009.


 • Nieuwsbrief

  Gelieve een geldig emailadres in te geven.
  Gelieve uw telefoonnummer in te geven.
  Heeft u alle velden ingevuld?
  Bedankt ! We hebben uw aanmelding goed ontvangen
  Sorry, door een storing is uw e-mail niet aangekomen.