Direct contact: 00 32 53 79 09 71 of E-mail: info@honeur.com
  • Bart Norré

  Bart Norré

  Bart Norré studeerde politieke wetenschappen, filosofie en communicatiewetenschappen aan de KULeuven België. Na 15 jaar in executive management posities bij diverse Zwitserse startups, richtte Bart zijn eigen adviesbureau op TM Tandem Marketing sàrl in 2003.

  Na het lezen van Gerald Zaltman’s boek "Hoe klanten denken" in 2004 begon hij zijn reis op het gebied van Neuromarketing. In 2012 was hij één van de pionier leden van de NMSBA, een wereldwijde organisatie van Neuromarketing professionals en onderzoekers.

  Bart is professor aan de Fribourg School of Management en de University of Applied Sciences in Lausanne, voor het onderwijzen van strategisch management, internationaal management en neuromarketing.

  Op zijn blog bartnorre.wordpress.com en internetbusinessclub.ch deelt Bart zijn ideeën en inzichten over deze onderwerpen.

  Bart is vader van vijf kinderen, spreekt acht talen, houdt van yoga en meditatie, en is een muzikant songwriter. Je kunt zijn album vinden "point bart" op Spotify, iTunes en Deezer. • Nieuwsbrief

  Gelieve een geldig emailadres in te geven.
  Gelieve uw telefoonnummer in te geven.
  Heeft u alle velden ingevuld?
  Bedankt ! We hebben uw aanmelding goed ontvangen
  Sorry, door een storing is uw e-mail niet aangekomen.