Direct contact: 00 32 53 79 09 71 of E-mail: info@honeur.com
  • Ontdek de kracht van het onbewuste

  Ontdek de kracht van het onbewuste

  Wetenschappers schatten dat onze bewuste geest 44 bit informatie per seconde kan verwerken, terwijl onze onbewuste geest de capaciteit heeft om 11.000.000 bit informatie per seconde te verwerken. Het is duidelijk dat onze niet-bewuste geest een veel belangrijkere rol speelt dan eerder gedacht.

  Onze niet-bewuste geest is een complex, betrouwbaar en krachtig systeem. Onderzoekers ontdekken elke dag een beetje meer over de sturingsregels en wetmatigheden van de niet-bewuste geest. Dit levert een radicaal nieuw inzicht in hoe klanten voelen, denken en uiteindelijk jouw merk of product kopen, grotendeels gedreven door hun intuïtie in plaats van door rationele analyse! Het legt de belangrijkste intuïtieve aankoop triggers bloot, die uiteindelijk het succes of het falen van uw merk bepalen.

  Marketing en communicatie professionals kunnen de dominante invloed van het intuïtie consumentenbrein niet langer negeren als het gaat om hun merk en product keuze.
  Daarom zal een goed begrip van de werking van het niet-bewuste functioneren van de hersenen u helpen om efficiënte strategieën en effectieve campagnes te ontwikkelen die de succes ratio vergroten. • Nieuwsbrief

  Gelieve een geldig emailadres in te geven.
  Gelieve uw telefoonnummer in te geven.
  Heeft u alle velden ingevuld?
  Bedankt ! We hebben uw aanmelding goed ontvangen
  Sorry, door een storing is uw e-mail niet aangekomen.